Cel mai bun restaurant

Spune aici care este cel mai bun restaurant din România unde ai mâncat recent. Ce te-a impresionat la el? Ce mâncăruri ţi-au răsfăţat papilele gustative?

Dacă adaugi răspunsul tău până pe 21 mai la ora 17:00 intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii oferite de Europa FM. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi în emisiunea "Drum cu Prioritate" de marţi.

postat: marţi 19 mai 2009 la 16:37 14234 vizite, 113 raspunsuri, »

Am ramas cu o amintire frumoasa din restaurantul Armatei,din Sinaia,mancarea foarte buna,restaurantul curat si frumusel,preturile OK.Vi-l recomand daca ajungeti prin Sinaia,cu toata increderea.Toate cele bune tutror si succes!

marţi 19 mai 2009 la 17:25

Cel mai bun resturant unde se mananca cel mai bine este "Casa Bolta Rece"din dulcele targ al Iesilor.Acolo te desfata hangitele in costume nationale moldovenesti.Si au o mancare de te lingi pe degete.Au niste sarmale moldovenesti si o tochitura moldoveneasca de te indemna sa vii si alta data.Lautarii sunt si ei prezenti sa te incante cu hore ,sarbe si melodii din zona moldovei,de nu poti sta jos.Ospitalitatea hangitelor de la Casa Bolta Rece"este recunoscuta peste tot.Moldoveanul pune suflet in tot ce face,mai ales in mancare,ca sa iti puna burta la cale ca apoi sa te ridici si sa joci cu foc melodiile cantate de lautari.

Asa ca nu ezitati sa veniti,nu veti regreta!

marţi 19 mai 2009 la 17:36

La Piazzeta - Restaurant pizzerie in centrul Sibiului

Cea mai buna pizza si cele mai multe feluri de piza, servire ireprosabila.

marţi 19 mai 2009 la 17:37

cel mai bun restaurant la care am mancat a fost ARO PALACE din brasov.Am facut cateva petreceri acolo si cateva revelioane.Au multe delicatesuri si un profiterol pe cinste!

marţi 19 mai 2009 la 17:45

restaurantul TROIAN din Piatra Neamt mi-a placut enorm pt ca nu seamana deloc cu o crasma dar are calitatile unui han moldovenesc autentic, are un spatiu mare , mancare pe toate gusturile, decoratii rustice, o muzica buna, sa nu-i uitam nici pe ospatari care sunt foarte amabili

marţi 19 mai 2009 la 19:10

restaurantul BOLTA RECE din iasi a fost este si va fi unul din cele mai placute locuri din iasi si din tara!Cu un aer rustic odata ce intri in iteriorul sau simti ca ai calatorit inapoi in timp pe vremea boierilor si a haiducilor,parca ai juca alaturi de florin piersic in Haiducii lui 7 caii.Tochitura moldoveneasca e buna tare!Mancarea este buna servirea la fel un restaurant de nota10 merita sa mancati macar odata!

marţi 19 mai 2009 la 19:29

Restaurantul Oscar din Iasi, pe strada Lascar Catargiu, are o mancare fffffff. buna, iar personalul foarte amabil; singurul inconvenient e ca trebuie sa-ti faci rezervare cu o sapt inainte ca sa fii sigur ca ai loc in weekend. N-am mancat nicaieri papanasi mai buni, iar Platoul Bucatarului poate satura 8 oameni nu 4.

marţi 19 mai 2009 la 19:35

RESTAURANTUL~ "LA DOBRUN" ~SIBIU

Aflat in centrul Sibiului,l-am descoperit intamplator,mergand spre Bucuresti. Era in primavara,si am ramas placut impresionata de atmosfera placuta,ospitalitatea si mancarea traditionala romaneasca! Asa incat, pt iubitorii restaurantelor cu traditii romanesti,muzica romaneasca si mancare traditional romaneasca,dar si pt.iubitorii de vin romanesc, recomand cu caldura si placere acest restaurant! Atmosfera si muzica,mancarea si ospitalitatea,il recomanda ca unul dintre cele mai bune restaurante! :)

Cel mai mult m-a impresionat,carul cu fan,care sta atarnat din tavan tinut de niste funii zdravene! :)

www.ladobrun.ro

Pe mine m-a convins! Mergeti si nu veti regreta!

"Contempla aceasta zi,caci ea reprezinta Viata,insasi Viata Vietii. In scurta ei durata de existenta, ea ascunde toate Adevarurile si toate Realitatile existentei tale;Beatitudinea Cresterii;Gloria Actiunii;si Splendoarea Frumusetii;Ziua de ieri nu a fost decat un Vis,Iar Ziua de maine nu este decat o Viziune. Daca este traita corect,Ziua de Astazi transforma fiecare Zi de Ieri, Intr-un Vis al Fericirii si fiecare Zi de Maine intr-o Viziune a Sperantei. Contempla, asadar, cu atentie aceasta Zi!"

marţi 19 mai 2009 la 20:24

RESTAURANTUL TRANSILVANIA din Brasov te surprinde cu ceva foarte bun.., este virba de specialitatea casei. Este atat de buna incat... o sa mai comanzi inca in portie. Sau mai bine... renunti pentru a putea manca si felul 3,. niste papanasi cu ciocolata si cu frisca. Chelnerii de aici sunt foarte atenti si deosebit de amabili... mereu cu zambetul pe buze.

marţi 19 mai 2009 la 20:31

eu cred ca restaurantul perfect este acela in care esti servit la timp si unde nu trebuie sa astepti o viata comanda inca nu mi s-a intamplat sa gasesc un astfel de restaurant.

marţi 19 mai 2009 la 21:34